Kiderült, mire készül jövőre az Auchan

Pénzcentrum2013. december 29. 11:05

Az Auchan Magyarország Kft. jövőre tovább bővítené benzinkúthálózatát - közölte a cég, kiemelve, hogy 2012-13-ban 13 milliárd forintot fektettek be Magyarországon.

December elején nyílt meg a 11. Auchan töltőállomás, ezúttal Budakalászon. Az Auchan Magyarország Kft. számára 2012 még a bővülés éve volt, ekkor a 7 új áruház és velük egy töltőállomás csatlakozása volt a legnagyobb kihívás. 2013 pedig a konszolidáció, a megerősödés éve lett, a 19 áruházzal országossá bővült áruházlánc összehangolta és megerősítette kereskedelmi politikáját.

Az Auchan az elmúlt 15 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 8000 munkavállalót foglalkoztat - hangsúlyozzák a közleményben. Legutóbbi beruházásuk a budakalászi töltőállomás létesítése, és Bernard Guntz, az Auchan Magyarország Kft. beruházási és expanziós igazgatója szerint jövőre folytatni fogják a töltőállomások létesítését, kedvező árú üzemanyagokkal is hozzájárulva a vásárlóerő növeléséhez.

Az áruházlánc a nyáron még azt közölte, hogy az Auchan Magyarország Kft. kúthálózata tavaly mintegy 40 milliárd forintos forgalmat ért el, az idén pedig 5 százalékot meghaladó forgalomnövekedésre számítanak.

Címkék:
vásárlás, benzinkút, auchan,