Már csak 2 hétig kell kibírni egy szuperluxus pláza nélkül Pesten

Pénzcentrum2013. augusztus 24. 16:02

Információink szerint alig két hét múlva, pontosabban szeptember 9-én nyílik meg a Docler Holding érdekeltségébe tartozó, pesti szuperluxus pláza, az Il Bacio di Stile. A beruházónak igaza volt a legutóbbi kampányában, amiben azt hirdette, hogy nem kell több karácsonyt átvészelnünk az Andrássy úti áruház nélkül.

Az eddigi információk szerint az Il Bacio di Stile a Docler Holding beruházásában készül a legnevesebb nemzetközi luxusmárkákat felvonultató Andrássy út közepére. A köztudatban 2011 közepétől élő fejlesztés költsége Magyari Tamás, a projekt vezetőjének korábbi elmondása szerint az 5 milliárd forintot is meghaladja.


A facebookon korábban megjelent látványtervek mellett rövid leírást is közzétettek a várható divatmárkákról. A földszint a legnagyobb luxusé. Itt a legnevesebb tervezők termékeit találjuk majd, úgy mint, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Tom Ford, Chloé, Lanvin, Saint Lauren Paris, Jil Sander, Céline, Valentino, Ralph Lauren Black Collection, Brunello Cucinelli, Oscar de la Renta, Donna Karan, vagy Michael Kors.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


"Az ingatlan tulajdonosa a WebMindLicense Kft., az értéke azonban nem nyilvános. A cég saját forrásból finanszírozza a projektet, és az áruházat, a tervek szerint az azonos érdekeltségbe tartozó il Bacio Kft. fogja üzemeltetni. A várható kínálat többnyire a divat köré csoportosul, kivétel a tetőn kialakításra kerülő étterem. Az engedélyezés az idevonatkozó hatályos jogszabályok alapján halad. A tervezett enteriőrhöz az épület jellege nagyon jó táptalaj, ezért a lehető legnagyobb mértékben szeretnénk az eredeti állapotot visszaállítani, az új funkció igényeit figyelembe véve." - mondta még 2011 közepén a Portfolio.hu kérdésére Magyari.

Címkék:
vásárlás, luxus, docler holding,