Változik a boltok nyitva tartása a következő napokban

Pénzcentrum2012. december 21. 11:02

Újabb, az év leghosszabb hosszú hétvégéje áll előttünk, ez pedig azt is jelenti, hogy változik a boltok nyitva tartása. A Pénzcentrum.hu mutatja a részleteket.

A boltok többsége várhatóan az alábbi rend szerint lesz nyitva:

December 22-én, SZOMBATON az üzletek többsége a szokásos szombati nyitva tartás szerint üzemel. Valószínű, hogy egyes, szombaton zárva tartó boltok is kinyitnak.

December 23-án, VASÁRNAP az üzletek a szokásos, vasárnapi rend szerint üzemelnek majd, több, vasárnap zárva tartó üzlet kinyithat, egyes boltok hosszabbított nyitva tartással készülnek.

December 24-én, HÉTFŐN a boltok rövidített nyitva tartással várják a vásárlókat, 14 óráig. Délutántól csak a non-stop kisboltok, virágboltok, benzinkutak lesznek nyitva.

December 25-én, KEDDEN és 26-án SZERDÁN a boltok - a fentebb említettek kivételével- zárva tartanak.

December 27-én, CSÜTÖRTÖKÖN az üzletek a szokásos hétköznapi rend szerint nyitnak, a hipermarketek általában reggel 6-tól, a plázák, bevásárlóközpontok üzletei általában 10 órától.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A nyitva tartás változásáról az üzlet bejáraton kifüggesztett felirattal tájékoztatni kell a vásárlókat.

Óvatosan a zsúfolt boltokban!

A rendőrség figyelmeztet arra, hogy a karácsony előtti vásárlói csúcsdőszakban elsősorban a zseblopások gyakoriak. Arra kérik az állampolgárokat, hogy minél gyorsabban jelezzék a rendőrségnek, ha bűncselekmény áldozataivá válnak.

Többek közt arra hívják fel a figyelmet, hogy ne hagyjuk az autókban az értékeinket, használjuk a bevásárlóközpontok ruhatárait, helyezzük ruhánk belső zsebeibe értékeinket. Azt kérik, ha több pénzt viszünk magunkkal, azt ne tároljuk egy helyen, és inkább bankkártyát használjunk.

Címkék: