Népszerűek a budapesti körzeti rádióadók

Pénzcentrum2012. február 16. 17:06

A budapestiek háromnegyede napi gyakorisággal kapcsolja be a rádióját, vagyis több mint 1,1 millió budapesti hallgat nap mint nap rádiót - derült ki a TNS Hoffmann januári budapesti rádiós közönségméréséből. A Pénzcentrum.hu együttműködésével készülő Befektető című magazinműsornak otthont adó InfoRádiót naponta átlagosan 110 ezren hallgatták. 

A 15 évnél idősebb lakosság körében, 1406 fő megkérdezésével készült reprezentatív kutatás rávilágított arra is, hogy az országos adók mellett igen magas a fővárosi rádiók hallgatottsága is Budapesten, és a hirdetők érdeklődésére leginkább számot tartó 18-49 éves korcsoportban rendkívül népszerűek a budapesti körzeti rádióadók.

A zene mellett azonban az informálódás is fontos elem, hiszen a fővárosiak 34 százaléka hallgat napi szinten elsősorban szöveges és/vagy közösségi tartalmakat sugárzó rádiókat.

A friss adatok szerint laptársunkat, az InfoRádiót, a CEMP-csoport tagját januárban átlagosan 110 ezren hallgatták naponta Budapesten. Az InfoRádión (FM 95.8) hallható csütörtökönként 18.30-tól a Befektető című magazinműsor, amelynek együttműködő partnere a Pénzcentrum.hu.

Címkék: