Változik a boltok hétvégi nyitva tartása

Pénzcentrum2011. december 22. 11:03

A karácsonyi munkaszünet miatt változik a hétvégén az üzletek nyitva tartása.

Általánosságban elmondható, hogy december 23-án, pénteken a boltok a megszokott rend szerint lesznek nyitva (egyes üzletek akár meghosszabbított nyitva tartással is üzemelhetnek).

December 24-én, szombaton a boltok többsége (például a hipermarketek, vagy a plázák butikjai) 14 óráig tartanak nyitva.

Szombat délután 14 órától vasárnap (december 25.) és hétfőn (december 26.) egész nap az üzletek többsége zárva tart. Kivételt jelenthetnek a non-stop kisboltok, benzinkutak, turisztikailag frekventált helyen levő ajándékboltok, virágboltok.

December 27-én, kedden az üzletek a megszokott rend szerint várják a vásárlókat, a hipermarketek általában reggel 6 órakor nyitnak, a bevásárlóközpontok délelőtt 10 órától várják a vevőket.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék: