Újdonság a Raiffeisentől: készpénzkímélő matrica

Pénzcentrum2011. november 30. 18:05

Gyors, készpénzkímélő fizetési lehetőség érhető el mától a Raiffeisen Bank lakossági ügyfelei számára. A kisebb összegű vásárlások ellenértéke mindössze egy mozdulattal kiegyenlíthető, nincs szükség sem készpénzre, sem pedig bizonylatok aláírására - tájékoztatta lapunkat a Raiffeisen Bank.

Az elsők között vezeti be a magyar piacra a Raiffeisen Bank a MasterCard PayPass™ fizetési technológián alapuló, fizetőeszközként használható PayPass matricát MasterCard PayPass Minikártya néven, melyet bankszámlához lehet igényelni.

A Minikártya szinte bármire felragasztható - akár személyes tárgyakra, például mobiltelefonra is - így mindig kéznél van, könnyű és gyors vele a fizetés, legyen szó gyorséttermekben, élelmiszerüzletekben, moziban, újságosnál vagy akár kávézókban történő vásárlásról.

A Minikártya rádiófrekvenciás kapcsolattal működik, 5000 forint alatti tételek PIN kód és aláírás nélkül fizethetők ki vele. A PayPass eszköz biztonságos, hiszen, nem kell átadni fizetéskor, csupán a PayPass terminál közelébe kell helyezni. Világszerte 37 ország 355 000 elfogadóhelyén, Magyarországon több mint 1500, PayPass logóval megjelölt helyszínen használható fizetésre, napi maximum 50 000 forintos vásárlási limittel. A 2012. május 31-ig leadott igénylések esetében a bank a kártya kibocsátási díját elengedi.

Címkék: