Meglepő eredmény! Mire megy el a pénz decemberben?

Pénzcentrum2010. december 3. 13:02

A karácsonyi ünnepek idején hagyományosan a jókívánságoké és az ajándékozásé a főszerep, de nem minden nő körében. Egy felmérés arra világított rá, hogy a gyengébbik nem képviselői az ünnepi időszakban többet költenek magukra, mint barátaikra vagy éppen családtagjaikra.

Az angliai "Clothes Show Live" kutatásában, több mint 3 ezer embert kérdeztek meg, amiből az derült ki, hogy a női nem több mint a fele költ többet magára a karácsonyi szezon alatt, mint másokra.

A költekezés egyértelműen annak köszönhető a nők körében, hogy az ünnepi szezon alatt rengeteg karácsonyi partit szerveznek a vállalatok, amin a hölgyeknek nagy kihívást jelent, hogy újonnan vásárolt ruháikkal, cipőikkel lenyűgözzék főnökeiket, valamint céges partnereiket. Az öltözékek és kiegészítők mellett rengeteget áldoznak még különböző kozmetikai kezelésekre is, hogy a buliszezonban tökéletes toalettel jelenhessenek meg egy-egy rendezvényen.

A Clothes Show Live szakembere Maryam Hamizadeh véleménye szerint a nők megérdemlik, hogy ebben az időszakban többet költsenek magukra a munkahelyük által rájuk gyakorolt nyomás miatt.

 

Címkék: