Irdatlan tömeg a plázában: éjjel is sorban álltak + fotó

Pénzcentrum2010. november 17. 13:02

Vásárlók tömege rohamozta meg vasárnap éjjel a kolozsvári Iulius Mall bevásárlóközpontot.

Az embereket az éjfélre meghirdetett hatalmas árleszállítások vonzották a Tóközben található plázába - írja a kronika.ro hírportál.

 


Egyidejűleg hasonló akció zajlott a temesvári és a iasi-i Iulius Mallban is. A három létesítményt üzemeltető Iulius Group közleménye szerint az akció összesen negyedmillió vásárlót vonzott a bevásárlóközpontokba, akik több mint 3 millió eurót (832 millió forint) költöttek el.

Magyarországon is előfordul -főleg vidéki bevásárlóközpontokban-, hogy éjszakai vásárlási akciókat tartanak. Ilyenkor a legtöbb üzlet a hivatalos zárás után még több óráig, akár éjfélig, hajnalig is nyitva tart, és sok helyen akciókkal is várják a vevőket, például azokat, akik napközben nem érnek rá vásárolgatni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék: