Ez az alma jövője? Új csomagolás a láthatáron

Pénzcentrum2010. június 28. 15:02

Új, különleges alma-csomagolást mutatott be egy brit üzletlánc: a gyümölcsökkel -többek között- a teniszkedvelőket célozták meg.

A brit sajtó is felkapta a fejét arra az újdonságra, amivel a napokban a Marks&Spencer polcain találkozhattak a vásárlók. Az áruházlánc (amely a szigetországban élelmiszerboltokat is működtet) különleges csomagolású almákat hozott forgalomba.

 


Fotó: dailymail.co.uk


A Rockit fantázianevű csomagolás a teniszlabdákhoz hasonló: négy alma egymáson, egy hengerbe zárva. Érdekes, hogy a gyümölcsöket nem valamelyik európai országból, hanem a jóval távolabbi Új-Zélandról szállítják Nagy-Britanniába, mivel egy speciális, az ottani termesztési körülményekhez kifejlesztett -és az átlagosnál kisebb- almafajtáról van szó.


A forgalmazó szándéka szerint az újfajta csomagolás azoknak is meghozza a kedvét, akik eddig csak ritkábban fogyasztottak friss gyümölcsöt. A legfrissebb adatok szerint ugyanis a szigetországban rohamosan nő a túlsúlyos gyerekek aránya, egyes felmérések szerint a brit fiatalok még amerikai társaiknál is több egészségtelen élelmiszert fogyasztanak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A 4 db alma egyébként 1.99 fontba, azaz nagyjából 690 forintba kerül.

Címkék: