Tesco: lehullt a lepel!

Pénzcentrum2010. június 5. 15:02

Pátyon nyitott az első vidéki Tesco Expressz üzlet. Ezzel együtt országszerte immáron 22 kis formátumú bolttal rendelkezik az áruházlánc, melyek a hipermarketekénél jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal várják a vásárlókat.

Június 4-én, pénteken reggel 8 órakor nyitotta meg legújabb Expressz üzletét Pátyon a TESCO-GLOBAL Zrt. A kis formátumú üzletek létrehozásával az áruházlánc célja, hogy a vásárlók minél kényelmesebben, a lakóhelyükhöz minél közelebb intézhessék bevásárlásaikat. A kisebb, mintegy 250 négyzetméteres alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzlet közel háromezer különböző terméket - elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínál.

Újít a Tesco, összeszorul a pénztárosok gyomra? Kattints!

"Az év hátralévő részében, folyamatosan újabb tagokkal bővül majd a Tesco Expressz-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztése mellett hozzájárulunk a munkahelyteremtéshez is. Nem csak Budapesten, hanem vidéki városokban is tervezzük egy-egy Expressz üzlet megnyitását. Célunk, hogy vásárlóink számára még kényelmesebb bevásárlási lehetőséget teremtsünk", mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

Címkék: