Így juthatsz el háromezer(!) forintért a VB-döntőre

Pénzcentrum2010. május 28. 12:02

Rákapcsoltak az üzletláncok, érzi a piac, hogy közeledik az év legjelentősebb sporteseménye, a labdarúgó világbajnokság. A Tesconál akciós a tökmag, a Lidl pedig 3000 forintos vásárlásért cserébe akár a döntőre is kivisz.

13 nap van hátra a 2010-es labdarúgó világbajnokság kezdetéig, az áruházláncok pedig már egyértelműen rápörögtek az idei nyár -várhatóan- legjobban "meglovagolható" eseményére.

A Lidl nyereményjátékában nem kevesebbet kínál, mint egy dél-afrikai utazást, VB-döntővel egybekötve. Ha május 27 - június 23. között a Lidlben vásárolunk, 3000 forint felett, és beküldjük a vásárlást igazoló nyugtán szereplő boltszámot és a vásárlási nyugtaszámot SMS-ben, 2 személyes utazást és VB döntő belépőt nyerhetünk.

A Tesco mától érvényes katalógusa öt oldalon keresztül kínálja az akciós televíziókat: ilyenkor komolyan felpörögnek az értékesítések, mint ahogy a minap erről bővebben is beszámoltunk: Most vegyél lapostévét! Jön a VB, itt vannak az akciók!

Érdekes, hogy a Tesco -a már-már közhelynek számító- sör, tökmag, focilabda akciókon túl több haj-és szakállnyírót is hirdet. Talán nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, ezekkel az eszközökkel vélhetően a klasszikus "bundesliga" és "Beckham" frizurák gyors és takarékos elkészítésében szeretnének segítséget nyújtani.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A Pénzcentrum szerkesztőségének egyöntetű véleménye szerint a legötletesebb akciókkal a Cora készült: 48 oldalas Foci VB katalógusukban a TV-ktől kezdve a mobiltelefonokon, izzadás gátló stifteken, rollereken, felfújható medencéken át a mélyhűtött pizzákig sikerült belezsúfolni mindent, aminek csak köze lehet a labdarúgáshoz. Mégis, a hetedik oldalon található VB-menetrend az, amit igazán ötletesnek találtunk, de az eseményhez kapcsolódik nyereményjáték, sőt, 0%-os THM-mel kapható áruhitel is.

 

Címkék: