Gyomorforgató KFC-étterem: megdöbbentő képek

Pénzcentrum2010. május 11. 16:58

19 ezer fontos bírságot kapott a KFC gyorsétteremlánc Nagy-Britanniában. Egy ellenőrzés során ugyanis az egyik legforgalmasabb londoni üzletben egereket, csótányokat és vért találtak az ellenőrök.

A 6 millió forintos bírságot a londoni Leicester Square-en található étterem kapta, miután az egészségügyi felügyelet súlyos szabálytalanságokat talált.

 


Az ételeket előkészítő konyhai helyiségben nem volt megfelelő kézmosási lehetőség, a döbbent ellenőrök pedig azt tapasztalták, hogy a vérfoltos padlón egerek és csótányok szaladgáltak.


Élelmiszerbotrány! Fertőzött sonka, mérgezett paprika: ki a felelős?! Kattints!



A Daily Mail című napilap beszámolója szerint a Kentucky Fried Chicken menedzsmentje elismerte a súlyos szakmai hiányosságokat. Hangsúlyozták azonban, hogy az üzletben tapasztalt körülmények nem feleltek meg a az étteremlánc szigorú nemzetközi előírásainak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Itt a KFC zsírbombája - 1228(!) kalória egyetlen szendvicsben (+fotó) Kattints!

 

Címkék: