Torkos Cs.: 10 hely, ahova NEM kell asztalt foglalnod mára

Pénzcentrum2010. február 18. 04:32

T.Cs: ma sem lehetetlen helyet találni! A ma megrendezésre kerülő Torkos Csütörtök akcióhoz ezernél is több étterem csatlakozott, a legtöbb helyen már szinte egyáltalán nem találhatunk szabad asztalt. A Pénzcentrum most olyan "torkos" éttermeket mutat, ahol nem kell asztalt foglalnod.

2010-ben, a Torkos Csütörtök napján, azaz február 18-án a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak. A www.menjunkenni.hu honlapon megtalálhatjuk azon vendéglők listáját, amelyek február 18-án 50%-os kedvezményt biztosítanak teljes étel- és italkínálatukból, helyben fogyasztás esetén.

Hoppá! Bezár a világ legjobb étterme! Mi áll a háttérben?

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhattak, akik vállalják, hogy egész nap - teljes nyitva tartási idejük alatt - 'a la carte' kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra, bármilyen - az év többi szakában is elfogadott - fizetési mód választása esetén. A csatlakozás feltétele tehát a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt 'a la carte' étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása és az ÉTEL- ÉS ITALFOGYASZTÁSRA együttesen, azaz a számla teljes végösszegéből adott 50%-os kedvezmény!

A korábbi évek tapasztalata alapján elmondható, hogy a legtöbb étteremben már napokkal ezelőtt elfogytak a szabad helyek. A legvalószínűbb, hogy ebédidőben, illetve kora délután találhatunk még egy-egy szabad asztalt. Érdemes lehet még a mai napon is bepróbálkozni egy-egy étteremnél, hiszen könnyen lehet, hogy többen is visszamondták a korábban lefoglalt asztalokat.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

10 hely, ahol nem kell asztalt foglalnod

Vannak azonban olyan helyek is, ahol nem szükséges előzetesen helyet foglalnunk, szinte garantált, hogy csak úgy, az utcáról beesve is fél áron fogyaszthatunk.

Címkék: