Hoppá! Újabb celebek a Lidl seregében + fotók

Pénzcentrum2009. december 11. 16:58

Igazi nehézbombázókat vet be a Lidl a fogyasztókért vívott karácsonyi harcban: az áruházlánc a Született feleségek sztárjaival hirdeti legújabb termékeit.

A Született feleségek című TV-sorozat sztárjaival reklámozza új hajformázó készülékeit a Lidl. A német tulajdonú keménydiszkont-lánc a karácsony előtti vásárlási rohamra vetette be a hölgyek által rendkívül kedvelt sorozat főszereplőit. Köztudott, hogy az év utolsó hetei a legfontosabbak a kiskereskedelem szempontjából, elektronikai cikkeket, szépségápolási termékeket is ilyenkor árusítanak a legnagyobb arányban.


Az áruházlánc magyarországi honlapján négy hajformázó terméket találtunk, amit a "Született feleségek ajánlata" néven hirdet a Lidl. Vélhetően nem csak a magyar kampányba igazolta le a sztárokat az áruházlánc, igaz, sem a német, sem a brit honlapon nem találtunk hasonló reklámot.


Érdekes, hogy a Lidl nem először reklámoz hírességekkel. Néhány hónapja indult -és ma is fut- az a kampány, amelyhez Giannit, az ismert TV-s celebet nyerték meg.  Lidl: íme a titkos videók! Most minden kiderül!

A Született feleségek arcait sem először láthatjuk reklámokban: tavaly a Spar "Splendid" fantázianevű sajátmárkás tisztítószereit Marcia Cross, a Született feleségek sorozat Breeje népszerűsítette.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Egy másik szereplő, Eva Longoria Parker pedig a L'Oreal kozmetikai márka hirdetésében szerepelt világszerte.

Címkék: