Sokkoló videó: mit művelnek az eladók zárás után

Pénzcentrum2009. szeptember 16. 10:02

Már a rendőrség is vizsgálja azt a néhány perces videót, ami a napokban került fel az internetre. A kisfilmen az látszik, amint egy angliai hipermarketben zárás után "szórakoznak" a dolgozók.

Megdöbbentő videó került fel az internetre, mely az Asda hipermarket-lánc Preston-i áruházában készült -ott, ahol nemrég az üzletlánc egy reklámfilmjét is forgatták.

A mobiltelefonnal készült videón többek között az látszik, amint egy Asda-egyenruhát viselő férfi téves tűzjelzést ad le (és ezzel riasztja a tűzoltókat), össze-vissza dobálja a berendezési tárgyakat, a raktárban tojásokat vág a falhoz, az eladótérben található hűtőpulton szétszórja és összekeveri a termékeket, fagyasztott élelmiszerekre teszi a lábát, majd kibont és megnyal egy mélyhűtött csirkét. A gusztustalanságokat azzal is tetézi, hogy egy, a raktárban található szemetesbe vizel.


Gyomorforgató Tesco-hűtő! Megdöbbentő képek! Kattints!


A férfiról annyit lehet tudni, hogy 2005 és 2008 között az Asda dolgozója volt, de elbocsátották. A videó első része vélhetően még akkor készült, amikor a boltban dolgozott, az utolós egy perc azonban már 2009-es, tehát jóval elbocsátása után jutott be a bezárt áruházba.

A rendőrség jelenleg elemzi az ipari kamerák felvételét, és azt is vizsgálják, ki lehetett az, aki filmre vette a volt munkatárs "produkcióját".

Az Asda szóvivője elmondta: az áruházlánc vezetősége egyértelműen felháborítónak tartja a férfi viselkedését, és elítéli azt. Három éve bocsátották el a dolgozót, most pedig rendőrségi feljelentést is tettek ellene.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A videó megtekintéséhez kattints ide!

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

Címkék: