Durva! Így bünteti a Burger King a hibázókat + videó!

Orosz Márton2009. szeptember 10. 16:58

Vicceskedő videóval és plakátkampánnyal hirdeti legújabb akcióját a Burger King. A sztori szerint Ernőnek, az étteremlánc dolgozójának büntetésből kell a reklámban szerepelnie.


"Üdv! Ernő vagyok, a Burger King dolgozója, és elszámoltam a legújabb menü árát, ezért kevesebbe kerül, mint kellene. Nem rúgtak ki, de csökkenteni kellett a költségeket (...) ezért most nincs reklám, vagyis én vagyok (...) a reklám, mert én szúrtam el." -hangzik a gyorsétterem-lánc legújabb hirdetése. (A hosszabb videóért kattints ide!


A reklám szerint Ernőnek köszönhetjük a Burger King legújabb menüjét: sajtburger + kis burgonya + kis üdítő = 499 forint. Az étteremlánc a meglehetősen kedvező árral vélhetően a korábban sikeres "Skót ajánlatra" szeretne rálicitálni. Abban ugyanis egy szendvicset (hamburger, sajtburger, vagy hot chilli burger) és egy kiegészítőt (kis üdítő, hagymakarika, vagy kis burgonya) válogathatunk össze 350 forintért. Az Ernő menü tehát 149 forinttal kerül többe (egyébként a szénsavas ital 230 forint lenne), ezért egy kis üdítőt kaphatunk.


A Pénzcentrum információi szerint eddig bejött a Burger King húzása, hiszen amióta létezik az Ernő menü (szeptember elsején vezették be), kimondottan sokan keresik a drágább újdonságot. Úgy tudjuk, van olyan étterem, ahol ötödére esett vissza a korábbi akciós kedvenc Skót menü forgalma.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


Közben a hamburgerlánc egyik nagy konkurense, a KFC is akcióval erősít. A csirkehúsra specializálódott éttermekben 390 forintért kínálnak "B smart" ("légy okos") menüket, melyek 4 féle húsos étel (például szendvics vagy csirkecomb) és sült burgonya kombinációját tartalmazzák.

Címkék: