Visszaszámlálás: 3-kor kezdődik az év akciója!

Pénzcentrum2009. augusztus 28. 12:02

Péntek délután 3-kor hatalmas akcióval várják a vendégeket az ország összes McDonald's éttermében: 100 percen keresztül 100 forintba kerül a sajtburger. A különleges leértékelés apropóját az adja, hogy ma nyílik Győr határában a hálózat századik magyarországi étterme.

A kedvezményes akció az ország összes McDonald's éttermére érvényes.

A 100 forintos sajtburgerből legfeljebb 3 darabot vásárolhat, aki ma délután 15.00 és 16.40 között beáll -a várhatóan meglehetősen hosszú- sorba. Az ajánlat csak az egyedi szendvicsekre vonatkozik, menükre és más kedvezményes ajánlatokra nem.

Az akció 16.40-kor a kasszák előtt várakozó sor lezárásával ér véget, azaz aki 16.40-kor beáll a sorba, még jogosult az ajánlat igénybevételére. A különleges leértékelés abból az alkalomból kerül megrendezésre, hogy ma nyílik Győr határában az ország századik McDonald's étterme.

A McDonald's-nak nem ez az első ilyen kampánya: 2008 májusában az első magyarországi Meki nyitásának 20. évfordulóját retro ebédszünettel ünnepelte a cég: 43 forintért árulták a Big Mac szendvicset. Akkor az ár kellően vonzónak bizonyult, hiszen a délelőtt folyamán már a Váci utcán kígyózó sorok várták az étterem ünnepélyes újranyitását.

Címkék: