Durva! Pajzán képek a cukorka csomagolásán

Pénzcentrum2009. augusztus 27. 11:02

Furcsa dologra lett figyelmes a napokban egy angol apuka. Épp MAOAM cukorkát vásárolt gyermekeinek egy hipermarketben, amikor különös figurákat vett észre az édesség borítóján.


Simon Simpkins-t gyakorlatilag sokkolta, amit a MAOAM cukorka csomagolásán látott. Úgy véli, a képek egyértelműen szexuális kapcsolatra utalnak. Ráadásul a kétgyermekes apa szerint nem csak a pozitúrák, hanem a lime arckifejezése is egyértelműsíti, hogy miről is van szó.


Mr. Simpkins megkereste az üzletvezetőt, és dühödten visszakövetelte a kifizetett cukorka árát. Felesége kimondottan rosszul lett a történtek miatt, le is kellett ülnie pár percre a parkolóban.


A Haribo, a cukorkák gyártója azzal védekezik, hogy az új csomagolást 2002-ben vezették be, és a vidám figurák azóta is népszerűek kicsik és nagyok körében egyaránt.


Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Fotók: thesun.co.uk

Címkék: