Újabb IKEA-akció mától: elképesztő árak

Orosz Márton2009. augusztus 10. 16:58

Folytatja elképesztő ételakcióit az IKEA. A svéd tulajdonú áruházlánc ezúttal a harcsapaprikást kínálja hihetetlen áron.

Komoly újítással várja vásárlóit az IKEA. A megújult Örs vezér téri áruház augusztus 13-tól reggel 10-től este 10-ig várja a vásárlókat. A budaörsi áruház jelenleg is ilyen nyitva tartással üzemel.

A budapesti IKEA jelentős bővülésen esett át az elmúlt hetekben: összesen több mint 800 m2-rel bővült a bemutatótér, a gyerekosztály és a piactér. Ráadásul 46 új szobabelsővel is várják a vevőket.

Mától érvényes akciójában például 2990 forint helyett 1490 forintba kerül az Alvine Flor ágyneműhuzat-garnitúra, 34990 forint helyett 9990 forint a Viken 3-tükörajtós szekrény, de a Duderö fantázianevű törtfehér állólámpa is olcsóbb egy ezressel. 

Kapcsolódó cikkünk:10 tipp: spórolj tízezreket, vásárolj okosan!


Az IKEA Family klubtagok 1990 forint helyett 995 forintért vásárolhatják meg a 3 darabos (rozsdamentes acélból készült) Annons edénykészletet.


Ugyanakkor a legizgalmasabb akció az IKEA éttermében található, ahol egy adag harcsapaprikás körettel mindössze 190(!) forintba kerül, augusztus 10 és 19 között.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Vélhetően ezt az ajánlatot is egyfajta vásárlócsalogatónak szánja az IKEA, csak úgy, mint az augusztus 15-ig tartó 200 forintos Pytt in Panna akciót. Mint arról korábban beszámoltunk, a svéd ételkülönlegesség sült zöldségek (burgonya, brokkoli, paprika) és sült (csirke)hús elegyét képezi.  IKEA: újabb elképesztő akció! Ismét roham várható


További hasznos hírek címlapunkon! Kattints!


Címkék: