Gyomorforgató Tesco-hűtő: megdöbbentő képek

Pénzcentrum2009. augusztus 10. 10:32

Elképesztő fotók láttak napvilágot a közelmúltban: a képek egy angliai Tesco-áruházban készültek, és az egyik hűtőpult szerepel rajtuk. A mirelit termékek tárolásában gyakorlatilag az összes lehetséges hibát elkövették.


Len Wollaston gyanútlanul tért be a Leytonstone-i Tescoba. Az évekig a brit népegészségügyi hatóságnál dolgozó férfi mégis elképedt azon, amit az áruházban talált.


A Tesco hűtőpultjai ugyanis minősíthetetlenül néztek ki. A báránycombok között üvegdarabokat talált, más hústermékek között fagyott zsírt, vért és faggyúcafatokat látott.

 


A helyzet a gyorsfagyasztott zöldségeknél sem volt jobb: a takarításnak egyszerűen nyoma sem látszott. A szakértő szerint a minősíthetetlen tárolási körülmények kiváló táptalajt biztosítanak olyan veszélyes baktériumoknak, mint a szalmonella vagy az E-Coli.

 


Wollaston úr természetesen azonnal jelezte a problémát az áruház vezetésének, azonban 3 hét múlva hasonló állapotokat talált a mirelit részlegen. Ekkor levélben fordult az áruházlánc ügyfélszolgálatához, így sikerült rábírnia a Tesco-t, hogy megszüntessék a problémát.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)


A vállalat szóvivője szerint félreértés történt: nem vérmaradványok voltak a hűtőpultban, hanem cékladarabok. Az egykori köjálos azonban meg van győződve arról, hogy nem cékla volt az, amit látott.

 

Fotók: guardian-series.co.uk

 

További érdekes hírek címlapunkon!

Címkék: