Irány az IKEA: óriási akciók mától!

Pénzcentrum2009. június 18. 14:02

Komoly leértékelések várják a svéd bútoráruház szerelmeseit: az IKEA Budaörsön és az Örs vezér terén is akciós vásárba kezdett. Van olyan termék, amit 17 ezer forinttal olcsóbban vásárolhatunk meg.

Az Örs vezér téri áruház 30-nál is több leértékelt árucikkel várja a vásárlókat. 1290 helyett 790 forintért kaphatunk Halsa fém termoszt, 390 forint helyett 190-ért IKEA 365+ hámozókést, 690 helyett 290-ért Raritet shakert. A Motto Glas tányér darabja 90 forintba kerül, míg a 24 darabos Busig evőeszközkészlet 1990 forintba kerül. Több paplanhuzat és szőnyeg is leértékelt áron kapható, és néhány tároló, szekrény ára is jelentősen csökkent.

Budaörsön jóval több a leértékelt termék: fotel-és kanapéhuzatok, polcok és TV állványok kerülnek korábbi áruknál jóval kevesebbe. Kedvezményes áron kaphatóak különféle párnahuzatok, asztalterítők, de a Baven frottírtörülköző például ezer forinttal olcsóbb, mint korábban.

A Varde fali vitrinszekrény 37 900 forint helyett most csak 19 900-ba kerül, míg a Laver asztal 4 székkel együtt kevesebb mint 10 ezer forint.

Mindkét áruházban leértékelték a Markör könyvespolcot, amely eredeti, 34 900 forintos árának most csak a felébe kerül. A 135 cm magas Hörup állólámpa 60 százalékos kedvezménnyel, 1990 forintért vásárolható meg. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az áruház honlapja szerint az akciós ajánlatok június 18-tól július 8-ig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

Címkék: