A botrányhős és a miniszterelnök: "Gordon, én rád szavazok!"

Pénzcentrum2009. május 15. 13:02

A világhírű popsztár, Lilly Allen nemrégiben a nyilvánosság elé tárta politikai nézeteit. A hamarosan Magyarországon is koncertező, botrányairól is híres énekesnő kijelentette: "Gordon Brown, én rád fogok szavazni!"

Lilly Allen úgy látja, a munkáspárti miniszterelnök egy igazán kedves ember. Ő maga pedig egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy valaha is a konzervatívokra szavazzon, de -ahogy mondta- azért Boris Johnson, London polgármestere egy igazán "cool" pasi.

A nyáron a Sziget fesztiválon is fellépő énekesnő egyébként nem hibáztatja a miniszterelnököt a válságért. Úgy nyilatkozott, hogy őt egyáltalán nem viseli meg a recesszió, mivel gyakorlatilag soha sincs annyi pénze, hogy komolyabban félretegyen. "Mindig csak vásárolok, és költök, költök, költök"- tette hozzá.


Gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne röppenne fel valamilyen botrány a 24 éves világsztárral kapcsolatban. Féktelen partik, alkohol-és drogfogyasztás jellemzi a fiatal művésznő életét, szeret kirúgni a hámból, és mindig kész valami újjal és megbotránkoztatóval sokkolni az embereket. Tavaly többször is pucéran fürdőzött a tengerparton, nemrég viszont egy paplanba bugyolálva járta New York utcáit.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha éppen nincs mivel bekerülnie a hírekbe, előszeretettel szól be mindenféle hírességeknek - nemrég Beckhamék kapták meg tőle a magukét.

Címkék:
munkáspárt,