Turistacsalogató ajánlatok az 55 feletti korosztálynak

Pénzcentrum2009. május 13. 16:32

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete által szervezett tanulmányutak és sajtótájékoztatók eredményeként az 55+ korosztály körében legnépszerűbb osztrák magazinok Budapestet és környékét ajánlják olvasóiknak, mint nosztalgiázásra és kulturális kikapcsolódásra igen alkalmas utazási célpontot.

A százezres olvasótáborral rendelkező Golden Age utazási és életmódmagazin legfrissebb száma a budapesti kávéházak és fürdők felfedezésére csábítja olvasóit, konkrét csomagajánlatot is említve az érdeklődőknek. A cikk említést tesz arról, hogy Budapest Ausztriából immár az új "szupervonattal", a railjettel is elérhető naponta többször.

Ugyancsak az osztrák senior korosztály legkedveltebb on-line magazinja, a - havonta 130 ezer hűséges, célcsoportba tartozó látogatóval rendelkező - www.55plus-magazin.net utazási rovata is számos unikális magyarországi programra hívja fel az oldal látogatóinak figyelmét. A Gödöllői Királyi Kastély programjaiból készült részletes összeállításából kedvükre válogathatnak a kultúra és a nosztalgia iránt érdeklődők. A Szépművészeti Múzeum Mucha-kiállítása - a cikk szerzői szerint - ugyancsak megér egy budapesti utazást.

Az MT Zrt. ausztriai képviseletével együttműködésben az osztrák Elite Tours utazási iroda külön kedvezményes ajánlatot dolgozott ki a tárlatot Ausztriából felkeresni szándékozók számára. Az idei év első negyedében a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régió kereskedelmi szálláshelyein 15 százalékkal nőtt az osztrák vendégek száma.

Címkék: