Állatkínzó IKEA- vásárló: 40 percig volt a kutya a forró kocsiban

Pénzcentrum2009. május 10. 08:02

Háromnegyed óráig hagyta autójában kutyusát az a nő, aki a nagy akciókat kínáló IKEA- áruház nyitására várt az amerikai Tampa Bay-en. A tűző napon álló, felforrósodott kocsiból a rendőrök szabadították ki az állatot.

A 19 éves Amy Chantarak szerda koradélután a Tampa Bay-i IKEA megnyitójára érkezett. Az áruház nyitásakor óriási kedvezményeket kínált a vevőknek.

A fiatal nő mit sem törődve a tűző napsütéssel, kutyusát, Mr. Snuggles-t otthagyta a bezárt autóban, és még egy kis vizet sem hagyott neki. A szerencsétlen állat majd' 40 percig volt bezárva a teljesen átforrósodott autóba.


Mr. Snuggles(Fotó: tbo.com)


A kinti hőmérséklet 32 fok volt, de a tűző napon átmelegedett fekete Mazda belsejében az 50 fokot is megközelítette.

Egy arra járó rendőrtiszt vette észre a szenvedő állatot: gumibotja segítségével sikerült kinyitnia a jármű ajtaját, így tudta kiszedni onnan Mr. Snuggles-t. Az állatot rendőrautójához vitte, ahol a klímberendezés segítségével friss, hideg levegőt kapott, ezután egy közeli állatkórházba szállították.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az állat tulajdonosát letartóztatták, de másnap, óvadék ellenében szabadlábra engedték. Mint kiderült, a fiatal nőnek nem ez volt az első ilyen esete: 2007 decemberében egész éjszakára az autójában hagyott egy -másik- ebet, mert a házában levő barátai közül valaki allergiás volt a kutyaszőrre.

Címkék: