A Germanwings már a télre gondol!

Pénzcentrum2009. április 21. 18:30

Hiába van még csak április, a Germanwingsnél már foglalhatók jegyek a 2009/2010-es téli szezonra. A légitársaság a téli időszakban Budapestről új közvetett, ún. smart connect járatokat kínál Hamburgba és Salzburgba kölni, illetve stuttgarti átszállással.

Az utasoknak az első és második járatra is be kell csekkolniuk, de az átszállást megkönnyítik a kiemelt eljárást biztosító check-in pultok. A téli menetrendben a Germanwings legújabb szolgáltatása keretében az átszálláskor a csomagot is automatikusan a megfelelő repülőgépre rakják, így az utasoknak nem kell időt és energiát fordítaniuk a poggyászkezelésre.

A smart connect szolgáltatással a Germanwings az európai diszkont légitársaságok között elsőként kínált utasainak transzfer összeköttetést. A smart connect használata igen egyszerű: az utasok a honlapon ugyanúgy választják ki átszállással egybekötött ("One-Stop") járatukat, mintha közvetlen ("Non-Stop") járattal utaznának, a két útvonal költségét pedig egyszeri fizetéssel egyenlítik ki.

Címkék: