Anorexiás LCD! A Sony bemutatta szuper-vékony készülékét!

Pénzcentrum2009. január 30. 11:00

Az alábbi kép alapján sokaknak úgy tűnhet, hogy a Sony legújabb készüléke súlyos anorexiában szenved. A gyártó egy centiméter alá szorította a képernyő vastagságát, amivel elképesztő módon vékonyabb lett a tévé, mint egy hagyományos pirítós.

A Sony Bravia ZX1 fejlesztése során kemény munkával olyan új képmegjelenítő eljárást dolgoztak ki, melynek köszönhetően úgy sikerült karcsúsítani a készüléket, hogy közben javult a képminőség. A műszaki paraméterekből jól látszik, hogy a Sony naprakészen alkalmazta a lapostévékre vonatkozó egyre gyakrabban változó és folyamatosan szigorított nemzetközi előírásokat.


A 9,9 milliméteres Sony Bravia

A 101 centiméter képátmérővel rendelkező Bravia ZX1 az új foltmentesítő technológiának köszönhetően hihetetlen tiszta és tökéletes felbontású képet jelenít meg. A készüléket - csak ínyenceknek - extra csatlakozókkal ellátott nagyfelbontású multimédia felülettel szerelték fel.

A pálcika vékonyságú televízió vételárát próbálták úgy meghatározni, hogy versenyképes maradjon a konkurencia termékeivel. A nyugat-európai üzletekben debütáló készüléket körülbelül 900 ezer forintnak megfelelő bevezető áron kínálják.

Mivel a versenytársak sem ülnek tétlenül, a Sony-nak addig kell kiélvezni a sikert, ameddig megteheti. A JVC, a Philips és a Samsung is nagy dobásra készül, ha így folytatódik a harc, akkor rövidesen olyan televíziók készülhetnek, melyeket oldalról észre sem lehet majd venni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Vissza a főoldalra!

Címkék: