Elcsukló hangon közölte a szomorú hírt Zsozéatya: vége, be fogunk zárni

Pénzcentrum2023. július 29. 11:03

Sokkoló bejelentést tett Zsozéatya a Botkaszt legújabb adásában: minden jel arra mutat, hogy végleg be kell zárni a Nber Bárt.

Zsozéatya az elmúlt években Magyarország egyik legnagyobb tartalomgyártójává nőtte ki magát, miközben egy teljes brandet épített fel az Nber köré. Azaz lehetett energiaitalt, üdítőt, de még ruhákat is venni a cég égisze alatt.

A youtuber végül az erzsébet körúton nyitotta meg az Nber Bár névre hallgató vendéglátóegységét, azonban a legújabb Botkaszt epizódban rossz híreket volt kénytelen bejelenteni.

Tudjátok van a bár és hát úgy néz ki, hogy lehet, hogy be fog zárni. Ez egy nehéz bicikli, nem tudom akarunk-e erről beszélni, de nagy dolgokat nem kell elárulni. Nagyjából úgy néz ki, hogy lehet, hogy kapufa. És ez eléggé hamar el fog következni sajnos

– mondta el a videóban a Zsozéatya, aki még azt is megjegyezte, hogy aki szeretne befektetni, ne nagyon tartsa magát vissza, mert máshogyan nem lesz megmenthető a kocsma.

Bár még hivatalosan nem húzták le a rolót, azonban érdemes mindenkinek, aki szeretne elmenni még egy utolsó sörre, mert ha nem is azonnal, de a jelek szerint elkerülhetetlen, hogy életben maradjon az Nber Bár.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Zsozéatya egyébként nemrég adott interjút a CashTagnek, ahol pont arról mesélt, hogy egy régi álmát váltotta azzal valóra, hogy meg tudta nyitni az NbertBárt.

Egy vállalkozás ahogy működik, ahogy felépül, az kívülről tök jól hangzik. De egy vállalkozó, aki szeretne sikereket elérni, 0-24-ben dolgozik, és olyan tételekkel fizet a sikerért, amik sokkal drágábbak, mint a pénz. Például a családtól elvett idő

– mondta el akkor, hozzátéve, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben már annak kell örülni, ha nullára jönnek ki hónap végén a vállalkozásai, de mégsem aggódik, hosszú távon gondolkodik. Azonban a jelek szerint ez még sem sikerült.

Címkék:
vállalkozás, felszámolás, bezár, youtube, bezárás, bár, bezárások,