Megszólalt a magyar sztárceleb: minden pénzét elköltötte

Pénzcentrum2012. augusztus 18. 13:03

Teljesen lenullázta a bankszámláját Éder Krisztián, azaz SP. A fiatal énekes-fotós saját vállalkozására költötte megtakarításait. Alig fél év leforgása alatt 27 százalékról 33 százalékra nőtt azoknak a KKV-knak az aránya, amelyek a következő 6 hónapban esélyt látnak tevékenységük bővítésére

A fiatal művész pénteken már az új stúdiójában fotóz, ám szinte mindent feláldozott azért, hogy a kreatív műhely létrejöhessen - tudta meg a Blikk.

Az énekes-fotós a lapnak elmondta, hogy minden megtakarítása erre ment rá. Évek óta spórolt, és állami támogatással végre sikerült megvásárolnia az ingatlant, ahol a stúdiót berendezte. Kialakított egy öltözőt, egy tárgyalót, mosdót, és egy dolgozósarkot is, sőt egyelőre a hangszerek is ott vannak.


Fotó: spmusic.hu


Bizakodó kisvállalkozások

Alig fél év leforgása alatt 27 százalékról 33 százalékra nőtt azoknak a KKV-knak az aránya, amelyek a következő 6 hónapban esélyt látnak tevékenységük bővítésére. A cégek negyede kifejezetten technológiai jellegű fejlesztést tervez, amelyben kulcskérdés a bankhitel. Az ilyen beruházást tervezők 54 százaléka gondolja úgy, hogy szüksége lesz hitelre.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A kedvezőtlen makrokörnyezet ellenére egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy most kell új beruházásokat, fejlesztéseket megvalósítani, ha jobban ki akarják használni a gazdasági helyzet javulásában rejlő lehetőségeket. Az OTP KKV Konjunktúra Index legutóbbi adatai szerint a cégvezetők 33 százaléka lát esélyt vállalkozása bővítésére a következő fél évben, 26 százalékuk pedig kimondottan technológiai fejlesztést tervez.

Címkék: