Pestre jön a világhírű botrányszakács?! Hol lehet a luxusétterem?

Pénzcentrum2010. október 8. 04:42

Hamarosan újabb sztár által üzemeltetett étteremmel gazdagodhat Budapest. Robert De Niro világhírű japán étteremláncának megnyitása után a TV-ből ismert sztárséf, Gordon Ramsay is betenné a lábát a magyar fővárosba.

A Gordon Ramsay Holdings fénykorában négy országban 25 éttermet irányított. Prágai éttermét feladta, valószínűleg most Kelet-Európában Budapesttel próbálkozna - értesült a Blikk. A lap úgy tudja, a cég már megbízást adott egy magyar ingatlanközvetítőnek, hogy keressenek neki egy belvárosi, frekventált helyen lévő körülbelül 500 négyzetméteres helyiséget.

Ramsay körülbelül 6 millió forint bérleti díjat szeretne havonta fizetni, elvárása pedig az, hogy a helyiség frekventált, belvárosi helyen legyen, utcafronttal és gazdasági bejárattal.

A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanpiaci elemzők szerint reális a Ramsay Holdings által meghatározott ár. Ennyiért jó eséllyel találhatnak megfelelő helyiséget, például az Andrássy úton, a Liszt Ferenc téren, az V. kerület megújult részén, vagy akár az Arany János utcában. 


JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Forrásaink azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy a nemrég bezárt (és az ismert üzletember, Kedves Ferenc érdekeltségébe tartozó) Armani Caffé épületében kap helyet Ramsay étterme. Emlékezetes: az olasz divatmárka első magyarországi étterme az egy éves születésnapját sem élhette meg. Nyár elején még arról szóltak a hírek, hogy a luxusmárka magyarországi franchise jogát tulajdonló befektető az étterem helyett egy másik luxus kategóriájú divatmárkát hozna be a megüresedett üzlethelyiségbe.

Címkék: