Elképesztő videó: operaelőadás az IKEA-ban

Pénzcentrum2009. június 7. 08:02

Különös élményben lehet része azoknak, akik ezekben a napokban egy londoni IKEA-áruházban vásárolnak. A lakberendezési szaküzletben ugyanis operabemutatót tartanak.

A különleges műsorban négy operaénekes, egy csellista, egy zongorista, egy harmonikás és négy ütős lép fel. A zenészek nem csak hagyományos hangszereken, hanem az áruház kínálatában található lakberendezési tárgyakkal, konyhai eszközökkel generált hangokkal, ritmusokkal prezentálják a hangversenyt.

Az operaénekes "hagyományos" háziasszonynak öltözött, míg a kísérőtáncosok az IKEA sárga- kék egyenruhájában mutatják be produkciójukat.

A londoni Wembley IKEA-áruház előadása este fél 8-tól várja az operarajongókat, a darab június 9-én és 10-én még megtekinthető.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A "Flatpack", azaz "Lapos csomagolás" című előadás művészeit az IKEA vezetősége invitálta az áruházba. A produkció segítségével mély filozófiai kérdésekre keresik a választ: "Miért hívják a könyvespolcomat Billy-nek?" vagy "Milyen a harmonikus otthon?", sőt, azon is eltöprenghetünk, hogy vajon mit gondolnak rólunk a saját bútoraink?

Címkék: