Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. december 12.)

Pénzcentrum2023. december 12. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2023. december 12.

Névnap

Gabriella

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 382.76 Ft
CHF: 405.35 Ft
GBP: 447.03 Ft
USD: 355.41 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 14750 Ft
MOL: 2756 Ft
RICHTER: 8760 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.12.13: Erősen felhős, illetve borult lesz az ég. Sokfelé elered az eső, zápor, főleg hazánk déli felén jelentős mennyiség eshet. Ködfoltok is lehetnek. Mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet általában 2, 7 fok között alakul, de északkeleten fagypont alatti értékeket is mérhetnek. Kora délutánra 2 és 10 fok közé emelkedik a hőmérséklet. Északkeleten számíthatunk a hidegebb időre.

2023.12.14: A vastag, zárt frontfelhőzet távolodik, mögötte vékonyodik, szakadozik a felhőzet, de a keleti, északkeleti vármegyékben, esetleg az Alpokalján maradhatnak erősen felhős területek. Éjjel szórványosan, napközben csak helyenként valószínű eső, zápor. Estétől északkeleten néhol vegyes halmazállapot is lehet. Sokfelé megélénkül, időnként megerősödik az északnyugati, északi szél. Reggel 1, 6 fok várható, de északkeleten néhol gyenge fagy is előfordulhat. Kora délután általában 5, 10 fokot mérhetnek, északkeleten hűvösebb is lehet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Általában kedvezően alakul a levegőminőség, bár a PM10 koncentrációjának pillanatnyi értékei időnként az egészségügyi határérték közelében alakulhatnak. (2023.12.12. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. (2023.12.12)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,