Végre kifizették a magyar szállásadókat: tízmilliárdokkal lógott nekik a Booking.com

Pénzcentrum2023. szeptember 8. 09:34

Több tízmilliárddal lógott a Booking a hazai szállásadóknak, a pénzt szinte majdnem mindenki megkapta.

Csaknem a teljes magyar szállásadó-állomány megkapta a Booking.com-tól elmaradt pénzét azok közül, akik ezt a fizetési módot választották - ezt közölte a Magyar Nemzettel Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő. A honatya hozzátette, hogy összesen több tízmilliárd forintról volt szó.

Szatmáry azt is elmondta: vizsgálják annak lehetőségét, hogy milyen törvénymódosítás jöhet szóba annak érdekében, hogy hasonló esetek ne fordulhassanak elő a jövőben.

Augusztus végére a kormány és a törvényhozás határozott fellépésének köszönhetően a hazai vállalkozások 98-99 százaléka megkapta az elmaradt díjakat a Booking.com-tól. A rendszerszintű probléma megszűnt, a fennmaradó ügyekben pedig még tartanak a vizsgálatok

- mondta a képviselő a lapnak.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
utazás, magyarország, képviselő, magyar, szállás, magyarok, hazai, szállásfoglalás, online utazási iroda,