Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. szeptember 6.)

Pénzcentrum2023. szeptember 6. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. szeptember 6., szerda.

Névnap

Zakariás

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 387.21 Ft
CHF: 405.81 Ft
GBP: 453.62 Ft
USD: 360.67 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 13920 Ft
MOL: 2702 Ft
RICHTER: 8915 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.09.07: Derült, napos idő lesz csapadék nélkül. A többnyire mérsékelt északkeleti, keleti szél napközben néhol megélénkül. A minimum-hőmérséklet általában 10 és 17 fok között, a hidegre érzékeny helyeken 10 fok alatt alakul. A maximum-hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

2023.09.08: Derült, napos idő lesz csapadék nélkül. A többnyire mérsékelt északkeleti, keleti szél napközben helyenként megélénkül. A minimum-hőmérséklet általában 11 és 17 fok között, a hidegre érzékeny helyeken 11 fok alatt alakul. A maximum-hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A nyugodt időjárás hatására romló tendencia várható a levegőminőségben, az ózon koncentrációja a délutáni órákban helyenként megközelítheti az egészségügyi határértéket. (2023.09.07. csütörtök éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A jelenlegi időjárási helyzet szervezetünkre gyakorolt hatása közül a napfény szerepe emelhető ki. Ugyanis a derült, napos idő jó hatással van a kedélyállapotunkra, a hangulatunkra, gyorsítja az anyagcserénket, és az erős csontozat kiépítésében nélkülözhetetlen szerepe van. Ezért érdemes a száraz időt kihasználni és lehetőleg a szabadban tölteni, kirándulni a természetben, ezáltal pihenni és feltöltődni a kevésbé barátságos időkre. (2023.09.05)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,