Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. március 1.)

Pénzcentrum2023. március 1. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. március 1., szerda.

Névnap

Albin

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 377.91 Ft
CHF: 379.28 Ft
GBP: 429.55 Ft
USD: 356.44 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10865 Ft
MOL: 2722 Ft
RICHTER: 7505 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.03.02: Délnyugaton felhős idő várható, északkelet felé haladva már egyre kevesebb felhő zavarja a napsütést. Az ország délnyugati felén helyenként kisebb eső előfordulhat. Az északi, északkeleti szél jobbára mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet általában -5 és +3 fok között alakul, de a kevésbé felhős részeken, a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A csúcsérték 5 és 12 fok között alakul, délnyugaton lesz hűvösebb.

2023.03.03: Főleg délnyugaton, délen lesz több felhő az égen, míg az északi, északkeleti országrészben süthet a legtöbbet a nap. Számottevő csapadék nem valószínű, de elvétve gyenge záporeső nem zárható ki. A légmozgás mérsékelt marad. Hajnalban többnyire -2 és +5 fok várható, de a kevésbé felhős északkeleten pár fokkal hidegebb is lehet. A kora délutáni órákban 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Az esti, éjszakai órákban a PM10 pillanatnyi koncentrációja a város több pontján is meghaladhatja az egészségügyi határértéket, a napi átlag azonban az alatt valószínű. (2023.03.01. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Habár időjárási front nincs térségünkben, a légkör magasabb szintjein zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. (2023.03.01)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,