Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. február 7.)

Pénzcentrum2023. február 7. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2023. február 7.

Névnap

Tódor, Rómeó

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 393.41 Ft
CHF: 395.49 Ft
GBP: 441.54 Ft
USD: 366.34 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10565 Ft
MOL: 2682 Ft
RICHTER: 8070 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.02.08: A Dunántúlon gyengén vagy közepesen felhős idő várható többórás napsütéssel, keleten döntően derült lesz az ég. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél keletire fordul, és napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -9, -3 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 1, 5 fokra számíthatunk.

2023.02.09: Többnyire derült, száraz idő várható. A déli szél csak Sopron és a Fertő körül élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -11, -6 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. Kora délután 2, 6 fokra számíthatunk.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Kedvezően alakul a levegőminőség. (2023.02.07. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Térségünk időjárását front ugyan nem befolyásolja, de a sokévi átlagnál jóval hidegebb levegő áramlik hazánk fölé. Emiatt az ereink összehúzódnak, ezáltal rosszabb lesz a bőrünk vérellátottsága, amely hamar a bőr kiszáradásához vezet, és különösen a végtagjaink gyors kihűlését eredményezheti. (2023.02.07)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,