Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. január 18.)

Pénzcentrum2023. január 18. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. január 18., szerda.

Névnap

Piroska

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 396.7 Ft
CHF: 398.65 Ft
GBP: 452.02 Ft
USD: 367.84 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 11155 Ft
MOL: 2686 Ft
RICHTER: 8420 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.01.19: Jobbára borult időre számíthatunk, majd napközben vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet. Több helyen várható csapadék, döntően eső, de északnyugat, nyugat felől gyengülő intenzitás mellett havas eső, főként a dunántúli hegyekben hó is eshet. Több helyütt megélénkül az északi szél, amely az Észak-Dunántúlon meg is erősödik. Hajnalban -1 és +7 fok közötti értéket mérhetünk. Délután általában 2, 9 fok várható, a délkeleti határvidéken lehet enyhébb az idő.

2023.01.20: Jobbára borult idő várható, de nyugaton átmenetileg szakadozottabb lehet a felhőzet. Az ország keleti felén, kétharmadán várható csapadék. Ezen belül nyugat felé haladva havazás, havas eső, a Tiszántúlon döntően eső fordulhat elő. A Nyugat-Dunántúlon kisebb a csapadék esélye. Az északi szél az Északnyugat-Dunántúlon és a Zempléni-hegység környékén megerősödik. A minimum-hőmérséklet általában -3 és +4 fok között alakul, a maximum 1 és 5 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A szeles és csapadékos időjárás kedvezően alakítja a levegőminőséget. (2023.01.18. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Kettős fronthatás várható, így sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához. (2023.01.18)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,