Hétfő reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. január 2.)

Pénzcentrum2023. január 2. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, a nagy boltláncok akcióiról vagy éppen a lottószámokról? Nem tudod eldönteni, hogy melegen öltözz, vagy lengén? Vagy csak a forint aktuális árfolyamára vagy kíváncsi? A Pénzcentrumon most minden fontos információt elolvashatsz egy helyen! 2023. január 2., hétfő.

Névnap

Ábel

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 399.42 Ft
CHF: 403.51 Ft
GBP: 451.03 Ft
USD: 374.25 Ft

Hatoslottó

A sorsolás dátuma: 2023. január 1.
A Hatoslottó nyerőszámai a 52. héten emelkedő számsorrendben a következők:
4, 14, 19, 28, 43, 44

Ezen a héten nem volt telitalálat.
6-os találat: 0 db
5+1-ös találat: 0 db
5-ös találat: 29 db
4-es találat: 2003 db
3-as találat: 34375 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 10110 Ft
MOL: 2602 Ft
RICHTER: 8300 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.01.03: Reggelig terjeszkedik a köd, illetve a rétegfelhőzet, nappal zsugorodik, miközben északnyugatról délkelet felé egy front vastagabb felhőzónája is átvonul. A borult, párás részeken szitálhat, emellett a front felhőzetéből néhol kisebb eső, zápor is előfordulhat. A délnyugati, majd a nyugati, északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +8, a legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 8 és 13 fok között valószínű, a borult, szélvédett részeken hidegebb, délnyugaton enyhébb idő is lehet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2023.01.04: A vastag frontfelhőzet dél felé elhagyja az országot. Napközben rétegfelhős és napos területek is lehetnek, majd késő délutántól egy melegfront vastagodó felhőzete húzódhat ránk északnyugat felől. Estig legfeljebb szitálás fordulhat elő, éjjel szórványosan elered az eső. Az északnyugati, majd délnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7 és 12 fok között alakul, a borult, szélvédett részeken hidegebb, délnyugaton enyhébb idő is lehet.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A nyugodt időjárás kedvezőtlenül befolyásolja a levegőminőséget. Azonban a PM10 koncentrációja napi átlagban az egészségügyi határérték alatt alakulhat. (2023.01.02. hétfő éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Habár időjárási front nincs felettünk, előoldali áramlással az ilyenkor szokásosnál több fokkal melegebb levegő érkezik, ezért az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak. (2023.01.02)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,