Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. december 6.)

Pénzcentrum2022. december 6. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2022. december 6.

Névnap

Miklós

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 413.62 Ft
CHF: 417.81 Ft
GBP: 480.5 Ft
USD: 394.59 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 10090 Ft
MOL: 2760 Ft
RICHTER: 8500 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.12.07: Hajnalra többfelé képződhet köd, illetve rétegfelhő. Napközben javulnak a látási viszonyok. Erősen felhős, párás és gyengén felhős, napos tájak egyaránt lehetnek. Helyenként előfordulhat szitálás, gyenge eső, az északnyugati, északi megyékben, főleg a hegycsúcsokon esetleg vegyes halmazállapotú csapadék. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban -4, +3, kora délután 3 és 8 fok között valószínű.

2022.12.08: Jobbára erősen felhős vagy borult, párás idő lesz a jellemző, kevés helyen várhatók napos időszakok. Éjjel, reggel ködös részek is lehetnek. Szórványosan előfordulhat szitálás, eső. Északon, északnyugaton néhol átválthat a halmazállapot. A keleti szelet néhol időnként élénk lökések kísérik. A hőmérséklet hajnalban -6, +3, kora délután 2 és 6 fok között alakul.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A csapadékos, szeles időjárás hatására kedvező marad a levegőminőség. (2022.12.06. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. A reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges. Tartós álmosságérzés jelentkezhet. A hangulatunkban bekövetkező változások is a front számlájára írhatók, hidegfrontnál ugyanis introvertáltabbá válhatunk. (2022.12.06)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,