Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. október 19.)

Pénzcentrum2022. október 19. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2022. október 19., szerda.

Névnap

Nándor

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 413.62 Ft
CHF: 422.37 Ft
GBP: 475.93 Ft
USD: 420.63 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 9066 Ft
MOL: 2468 Ft
RICHTER: 8100 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.10.20: Jobbára napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék nem lesz. Az északi, északkeleti, majd a Dunántúlon a délkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 9 fok között alakul, de a fagyzugos, derült, szélvédett részeken hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

2022.10.21: Nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a magasszintű felhőzet, kelet felé számíthatunk a több, de a nap során egyre szűrtebb napsütésre. Csapadéknak még kicsi az esélye. Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik a keleti, délkeleti, majd a déli, délnyugati szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +8 fok között alakul, elsősorban a keleti országrészben több helyen lehet talajmenti fagy, de a fagyzugokban kevéssel 0 fok alá is lecsökkenhet a hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Az élénk északnyugati szél hatására javul a levegőminőség. (2022.10.19. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Nincs fronthatás, a derült, napos idő jó hatással van a kedélyállapotunkra, a hangulatunkra, gyorsítja az anyagcserénket. (2022.10.18)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,