Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2022. szeptember 8.)

Pénzcentrum2022. szeptember 8. 07:45

Csütörtökön indulnak a nagy akciók! Ha nem akarsz lemaradni a nap legfontosabb híreiről, vagy arról, milyen időre kell ma készülni, esetleg hogy hol érdemes intézni a bevásárlást, olvass el minden információt egy helyen a Pénzcentrumon. Nem csak a napi árfolyamot, a lottószámokat is megtudhatod! Mutatjuk, mit hoz ezen a héten a csütörtök, 2022. szeptember 8.

Névnap

Mária, Adrienn

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 396.08 Ft
CHF: 405.73 Ft
GBP: 456.05 Ft
USD: 396.28 Ft

Skandináv lottó

A sorsolás dátuma: 2022. szeptember 7.
A Skandináv lottó nyerőszámai a 36. héten emelkedő számsorrendben a következők:
1, 4, 11, 14, 17, 19, 20

Ezen a héten nem volt telitalálat.
7-es találat: 0 db
6-os találat: 68 db
5-ös találat: 2820 db
4-es találat: 40993 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 8680 Ft
MOL: 2684 Ft
RICHTER: 7790 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2022.09.09: Napközben átmenetileg csökken a felhőzet és több órára kisüt a nap, majd késő délután, estefelé nyugat felől ismét felhőzet-növekedés kezdődik. Éjjel a déli és keleti tájakon is megszűnik a csapadék, majd átmeneti szünetet követően a nap vége felé nyugat, délnyugat felől egy újabb csapadékzóna érkezik. Hajnalban a szélcsendes helyeken pára- ködfoltok is képződhetnek. Az északnyugati, nyugati szél időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jobbára 14 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2022.09.10: Napközben nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, kisüt a nap. Legtovább az északkeleti megyékben marad felhős az ég. Több helyen várható eső, zápor, helyeként zivatar, majd a felhőzettel összhangban a csapadékhajlam is csökken. Hajnalban pára- ködfoltok is képződhetnek. Az északnyugati szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 26 fok között alakul, de a legtovább felhős, csapadékos északkeleti tájakon 20 fok alatt is maradhat.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés A levegőminőség általában kedvezően alakul, délután néhol átmenetileg megemelkedhet az ózon koncentrációja. (2022.09.08. csütörtök éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket. (2022.09.07)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,