Csütörtök reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. december 23.)

Pénzcentrum2021. december 23. 07:45

Csütörtökön indulnak a nagy akciók! Ha nem akarsz lemaradni a nap legfontosabb híreiről, vagy arról, milyen időre kell ma készülni, esetleg hogy hol érdemes intézni a bevásárlást, olvass el minden információt egy helyen a Pénzcentrumon. Nem csak a napi árfolyamot, a lottószámokat is megtudhatod! Mutatjuk, mit hoz ezen a héten a csütörtök, 2021. december 23.

Névnap

Viktória

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 368.18 Ft
CHF: 353.3 Ft
GBP: 433.67 Ft
USD: 324.82 Ft

Skandináv lottó

A sorsolás dátuma: 2021. december 15.
A Skandináv lottó nyerőszámai a 50. héten emelkedő számsorrendben a következők:
5, 12, 19, 25, 28, 29, 35

Ezen a héten nem volt telitalálat.
7-es találat: 0 db
6-os találat: 86 db
5-ös találat: 3073 db
4-es találat: 43121 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 15600 Ft
MOL: 2470 Ft
RICHTER: 8605 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.12.24: Éjjel jobbára borult lesz az ég, majd napközben főleg az ország délnyugati területein felszakadozhat a felhőzet, több-kevesebb napsütés is lehet. Estefelé ott is újból erősen megnövekedhet a felhőzet. Éjjel, illetve napközben főleg az ország északkeleti felén többfelé várható csapadék: általában eső, de a nap első felében az északi, északkeleti megyékben még havazás, havas eső, néhol ónos eső, fagyott eső is előfordulhat. Estétől elszórtan délnyugaton is számíthatunk esőre. A délnyugati szél sokfelé megerősödik. Hajnalban -8, +2, kora délután 2, 14 fokot mérhetnek, ezen belül északkeleten lesz a hidegebb, délnyugaton az enyhébb az idő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2021.12.25: Délelőtt vékonyabb, szakadozottabb, délutántól országszerte vastagabb lehet a felhőtakaró. A nap első felében szórványosan, majd többfelé valószínű eső, zápor. A délutáni, esti óráktól az északi, északkeleti megyékben helyenként havas eső, hó is hullhat, éjjel néhol ónos eső sem kizárt. Helyenként megélénkül a délnyugati, majd északi szél. Hajnalban -1, +8, kora délután általában 7, 12, északkeleten 2, 6 fok várható.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Összességében továbbra is kedvezően alakul a levegőminőség, legfeljebb a reggeli, illetve az esti órákban lépheti át az egészségügyi határértéket a PM10 koncentrációja. (2021.12.23. csütörtök éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Melegfronti hatás érvényesül, ami fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, ezáltal a teljesítőképességben is egyfajta csökkenés tapasztalható mind a munkában, mind pedig a járművezetéseben. (2021.12.23)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,