Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. december 1.)

Pénzcentrum2021. december 1. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. december 1., szerda.

Névnap

Elza

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 364.14 Ft
CHF: 349.06 Ft
GBP: 428.17 Ft
USD: 321.36 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 17790 Ft
MOL: 2416 Ft
RICHTER: 8550 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.12.02: Már éjjel, hajnalban növekedni, vastagodni kezd a felhőzet, napközben már csak keleten valószínű kevés napsütés vagy vékonyabb felhőtakaró. Egyre többfelé várható csapadék, melynek jellemző halmazállapota eső lesz, de a nap második felében elsősorban a hegyekben az esőt havas eső, havazás válthatja fel. A délnyugati szelet még nagy területen kísérhetik élénk, erős lökések, mely a nap folyamán egyre nagyobb területen északnyugatira fordul. A minimum 0, +8 fok között alakul, a kevésbé szeles északkeleti völgyekben lehet hidegebb a hajnal. Délutánra 5, 13 fok közé melegszik a levegő, délen lesz enyhébb, északon hűvösebb az idő.

2021.12.03: A frontális felhőzet nyugat felől határozottan csökken, délután már csak a Tisza menti konvergenciában lehet több-kevesebb felhő. A csapadék (átmenetileg hó, havas eső) keleten is megszűnik a déli órákra, utána már csak legfeljebb a konvergenciában lehet zápor, hózápor. Az északnyugati, északi szél többfelé lesz erős. Hajnalban -2 és +4 fok valószínű, északon az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel. A hőmérséklet csúcsértéke 2 és 6 fok között várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A kissé szeles időjárás hatására továbbra is kedvezően alakul a levegőminőség. (2021.12.01. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Egyre enyhébb levegő áramlik fölénk, így az időjárás a melegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Náluk legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén, álmatlanság, teljesítőképesség-csökkenés jelentkezhet. (2021.12.01)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,