Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. november 9.)

Pénzcentrum2021. november 9. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2021. november 9.

Névnap

Tivadar

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 360.96 Ft
CHF: 341.11 Ft
GBP: 422.32 Ft
USD: 311.09 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18510 Ft
MOL: 2700 Ft
RICHTER: 8695 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.11.10: Az éjszaka képződő köd nagy része napközben megszűnik, a legtöbb helyen kisüt a nap. A napsütést fátyolfelhők szűrik. Csapadék nem valószínű. Időnként megélénkül a déli, délkeleti szél. A minimum-hőmérséklet -4 és +3, a maximum 7 és 14 fok között várható.

2021.11.11: Az éjszaka képződő köd zsugorodik, többnyire megszűnik, ugyanakkor északkeleten és a nyugati megyékben tartósan megmaradhat. Számottevő csapadék nem valószínű, de a ködös, borult tájakon előfordulhat szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet -4 és +5 fok között alakul. A csúcsérték általában 9 és 14 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös részeken hidegebb is lehet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Az esti órákban a PM10 koncentrációja már helyenként meghaladhatja az egészségügyi határértéket, napi átlagban azonban még várhatóan küszöbérték alatt marad a mennyisége. Összességében tehát kedvező marad a levegőminőség. (2021.11.09. kedd éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Keddtől anticiklon határozza meg térségünk időjárását, ezért fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek. (2021.11.09)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,