Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. július 30.)

Pénzcentrum2021. július 30. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2021. július 30., péntek.

Névnap

Judit, Xénia

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 357.73 Ft
CHF: 331.99 Ft
GBP: 419.86 Ft
USD: 301.19 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 16320 Ft
MOL: 2384 Ft
RICHTER: 8140 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.07.31: Az ország északi felén a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, és többfelé alakulhat ki zápor, zivatar, néhol heves zivatar is lehet felhőszakadással, jégesővel. Délen sok napsütésre van kilátás, kevesebb lesz a gomolyfelhő, és csak helyenként fordul elő csapadék. A szél délnyugatiról, nyugatiról északnyugatira, északira fordul, élénk, helyenként erős, zivatarok környezetében viharos lökések kísérik. A hajnali 16, 23 fokról délutánra 27 és 37 fok közé emelkedik a hőmérséklet, a Dél-Alföldön lesz a legmelegebb, északnyugaton a hűvösebb.

2021.08.01: A többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre van kilátás, és több helyen várható zápor, zivatar. Helyenként heves zivatar is kialakulhat felhőszakadás és jégeső kíséretében. Északnyugaton, északon a legnagyobb, délkeleten a legkisebb a csapadék esélye. A szél délnyugatiról, déliről északnyugatira fordul, nagy területen erős, a Dunántúlon, illetve zivatarok környezetében másutt is viharossá fokozódhat. A hőmérséklet hajnalban 16 és 22, a legmelegebb délutáni órákban 27 és 38 fok között valószínű, délkeleten lesz a legmelegebb, északnyugaton, nyugaton a hűvösebb.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Az ózon koncentrációja délután az egészségügyi határérték fölé emelkedhet. (2021.07.30. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli a szervezetünket, de marad a hőség. Az átlagosnál melegebb idő tartós stresszt gyakorol mindenkire, fontos odafigyelni az elveszített folyadék és az izzadással távozó sók pótlására. (2021.07.29)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,