Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. július 2.)

Pénzcentrum2021. július 2. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2021. július 2., péntek.

Névnap

Ottó

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 351.03 Ft
CHF: 320 Ft
GBP: 408.1 Ft
USD: 296.34 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 16290 Ft
MOL: 2374 Ft
RICHTER: 7980 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.07.03: Éjszaka az északkeleti megyékben lehet felhősebb az ég, és arrafelé alakulhat ki zápor, zivatar. Napos, gomolyfelhős idő várható, az ország keleti, északkeleti felén erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél sok helyen megélénkül, néhol megerősödik, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A hőmérséklet hajnalban 10 és 17, délután 25 és 30 fok között alakul.

2021.07.04: Napos, gomolyfelhős idő várható, de délutántól a nyugati tájakon megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Néhol zápor, zivatar előfordulhat. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 19, a maximum-hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A változékony időjárás hatására jellemzően kedvezően alakul a levegőminőség. (2021.07.02. péntek éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet. Az idegrendszer ingerlékenysége gyakran csökken ilyen időjárási helyzetekben, ezért a reflexidő megnyúlhat, a cselekvési reakció késhet, emiatt a közlekedésben résztvevőktől fokozott figyelem szükséges. Tartós álmosságérzés jelentkezhet. Az ízületi fájdalmak és reumatikus panaszok fokozódhatnak. Halmozottabban észlelhetők az allergiás betegségek, illetve tünetek is. (2021.07.01)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,