Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. április 21.)

Pénzcentrum2021. április 21. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. április 21., szerda.

Névnap

Konrád

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 361.39 Ft
CHF: 327.83 Ft
GBP: 418.43 Ft
USD: 300.38 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX index: 0 Ft
OTP: 13165 Ft
MOL: 2044 Ft
RICHTER: 8505 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Április 21. szerda: A napsütést gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják. Erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre főként az ország keleti felében számíthatunk, így záporok, zivatarok is ott alakulhatnak ki nagyobb számban. A nyugatias szél napközben több helyen megélénkül, de zivatarok környezetében erős lökések is lehetnek. A hőmérséklet délután 14 és 20 fok között várható, a Dunántúlon mérhetjük a magasabb hőmérsékleteket. Késő estére többnyire 5 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Április 22. csütörtök: Reggel, délelőtt az ország nagy részén még kevés lesz a felhő. Napközben egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul északnyugat felől délkeleti irányba. A front mentén többfelé várható záporeső, zivatar. A délnyugati szelet több helyen erős lökések kísérik, majd a szél északnyugatira fordul és mérséklődik. Zivatarok környezetében is lehetnek erős vagy viharos széllökések. A maximum 15, 20 fok között valószínű, északnyugaton már a déli óráktól hűlni kezd a levegő.

Április 23. péntek: Éjszaka délen is csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék. Ezt követően napos időre, gomolyfelhő-képződésre számíthatunk csapadék nélkül. Az északnyugati, nyugati szél az ország északi felén nagy területen megerősödik, egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. A hajnali órákban -2 +7, délután 12, 17 fok valószínű.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Ma tartósan nedves útszakaszok az északi és nyugati megyékben lesznek. Éjjel sokfelé párásság ronthatja a látási viszonyokat. Kedden napközben számos zivatar alakul ki, amelyek átmeneti intenzív csapadékot, erős széllökéseket okozhatnak. (2021.04.20)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Habár fronthatással nem kell számolni, melegfront jellegû panaszok jelentkezhetnek. Fejfájás, migrén lehet a legáltalánosabb tünet. (2021.04.21.)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,