Szombat reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. március 6.)

Pénzcentrum2021. március 6. 07:45

Hétvégén sem akarsz lemaradni a fontos hírekről? Nem tudod, kinti vagy benti programot érdemes-e tervezni? Intéznéd a nagybevásárlást, de fogalmad sincs, melyik boltban akciós a tojás? A Pénzcentrum összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a hétvégére! 2021. március 6., szombat.

Névnap

Leonóra, Inez

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 366.92 Ft
USD: 307.95 Ft
CHF: 330.89 Ft
GBP: 426.34 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 43269.00
OTP: 13360 Ft
MOL: 2210 Ft
RICHTER: 8280 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 6. szombat: A középső és a déli tájakon is fokozatosan csökken a felhőzet, és napközben országszerte napos időre számíthatunk, emellett gomolyfelhők is képződnek, de számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél a déli órákig még nagy területen maradhat élénk, később fokozatosan mérséklődni kezd. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 4 és 8 fok között változik. Késő estére többnyire +2 és -7 fok közé hűl le a levegő.

Március 7. vasárnap: Jobbára derült vagy gyengén felhős, napos, száraz időre van kilátás. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet délután 5 és 10 fok között valószínű.

Március 8. hétfő: A hosszabb-rövidebb napsütés mellett időnként erősebben megnövekedhet a felhőzet, de inkább csak az északkeleti vidékeken van esély egy-egy záporra, hózáporra. Sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon helyenként megerősödik a délnyugati, majd északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -9 és -1, a csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Szombaton már többnyire jók lesznek a közlekedés időjárási feltételei.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Megszűnik a hidegfronti hatás, ezért csökken a szervezet energiaforgalma, alapanyagcseréje, lassul a légzés és a keringés, valamint az izomtevékenység is a legszükségesebbre csökken.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, nagybevásárlás, bux, névnap, dax, éjszakai munka, karrier lidl,