Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. augusztus 21.)

Pénzcentrum2020. augusztus 21. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2020. augusztus 21., péntek.

Névnap

Sámuel, Hajna

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 348.62 Ft
USD: 293.51 Ft
CHF: 323.63 Ft
GBP: 388.71 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 0.00
OTP: 0.0 Ft
MOL: 0.0 Ft
RICHTER: 0.0 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Augusztus 21. péntek: Túlnyomóan napos, csapadékmentes idő lesz, csak kevés gomolyfelhő jelenhet meg az égen. Többnyire gyenge marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkül a déli szél. A hőmérséklet kora délután 29 és 33, késő este 19 és 24 fok között alakul.

Augusztus 22. szombat: Túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, csupán estétől növekszik meg északnyugaton a felhőzet. Csapadék napközben nem várható, legfeljebb estétől fordulhat elő az északnyugati, nyugati határ közelében néhol zápor, zivatar. A délkeleti, déli szél csak néhol élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Augusztus 23. vasárnap: Közepesen és erősen felhős területek, illetve időszakok is lesznek, emellett hosszabb-rövidebb napsütés is várható. Több helyen számítani kell záporesőre, zivatarra. Egyre nagyobb területen megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugatira forduló szél. Zivatarban viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20, a csúcshőmérséklet 25 és 32 fok között alakul, délkeleten valószínű a legmelegebb idő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Eleinte keleten még több helyen, másutt néhol előfordulhat zápor, zivatar, majd megszűnik a csapadék. Zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés is lehet. Hajnalban pára-, ködfoltok képződhetnek. Csütörtökön napközben már száraz utakon közlekedhetünk.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Léköri front ugyan nincs a közelünkben, de a magasban melegedés zajlik. A szabadban tartózkodva védjük testünket az erős UV sugárzástól.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,