Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. augusztus 11.)

Pénzcentrum2020. augusztus 11. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. augusztus 11.

Névnap

Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 344.44 Ft
USD: 293.06 Ft
CHF: 320.29 Ft
GBP: 383.55 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 36302.78
OTP: 10880 Ft
MOL: 1810 Ft
RICHTER: 7030 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Augusztus 11. kedd: A fátyol- és gomolyfelhők mellett főként a Dunántúlon és a középső országrészben alakulhat ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső kíséretében. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul. Késő estére 20, 25 fokra hűl le a levegő.

Augusztus 12. szerda: Keleten, északkeleten túlnyomóan napos idő várható többnyire kevés gomolyfelhővel, míg nyugaton, délnyugaton erőteljes gomolyfelhő-képződésre van kilátás. A Dunántúl nyugati felén többfelé, onnan kelet felé haladva egyre csökkenő eséllyel alakulhat ki zápor, zivatar, a Tiszántúlon csapadék nem is valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 32 fok között valószínű.

Augusztus 13. csütörtök: Napos időre számíthatunk az ország nagy részén kevés, a Dunántúl nyugati felén több gomolyfelhővel, illetve nyugaton délután növekvő fátyolfelhőzettel. A Dunántúl nyugati felén helyenként zápor, zivatar várható, másutt csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 12, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között valószínű.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedvezőek lesznek a közlekedés időjárási feltételei. Csak a lokális csapadékgócokban kell figyelni az átmeneti látótávolság-csökkenés és a vízátfolyások miatt.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli a szervezetünket, de a meleg idő tartós stresszt gyakorol ránk. Fennáll a hőguta veszélye, különösen a szabadban dolgozóknál. Fontos odafigyelni az elveszített folyadék és az izzadással távozó só pótlására.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
rablás, árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,