Szombat reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. július 18.)

Pénzcentrum2020. július 18. 07:45

Hétvégén sem akarsz lemaradni a fontos hírekről? Nem tudod, kinti vagy benti programot érdemes-e tervezni? Intéznéd a nagybevásárlást, de fogalmad sincs, melyik boltban akciós a tojás? A Pénzcentrum összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a hétvégére! 2020. július 18., szombat.

Névnap

Frigyes

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 353.20 Ft
USD: 308.74 Ft
CHF: 329.14 Ft
GBP: 388.17 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35200.88
OTP: 10780 Ft
MOL: 1775 Ft
RICHTER: 6580 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Július 18. szombat: A Dél-Dunántúlon és a középső tájakon a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés lesz, másutt többnyire erősen felhős marad az ég. Északon, északkeleten többfelé, máshol szórványosan fordul elő eső, zápor, az északkeleti megyékben és a délnyugati határ mentén zivatar is lehet. Az északi, északnyugati szél több helyen megélénkül, főként a Kisalföldön helyenként meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű. Késő estére 14 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

Július 19. vasárnap: A több-kevesebb napsütés mellett gyengén és erősen felhős időszakok, illetve területek egyaránt lehetnek. Szórványosan alakulnak ki záporok, zivatarok. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, ugyanakkor zivatarban átmenetileg viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható.

Július 20. hétfő: Gomolyfelhős, napos idő lesz, hajnalban átmenetileg pára-, illetve ködfoltok képződhetnek. Helyenként - nagyobb eséllyel északkeleten, keleten - alakulhat ki zápor, zivatar. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Péntek estig csapadéktól vizes, nedves útszakaszokra több helyen is számítani kell.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Frontátvonulás nem nehezíti a mindennapjainkat, hidegfronti tünetek lehetnek.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, ingyenes készpénzfelvétel, névnap, dax, balatoni strandok rangsora, balatoni munka,